PDF/EPUB azizisuperservice.co È Kekasih Waktu MOBI ´

[Reading] ➽ Kekasih Waktu By Noor Suraya – Azizisuperservice.co Mencintai itu seperti menjagaMenjaga agar tak ada luka Menjaga agar tak ada kecewaItulah yang Najaah buat untuk Zaynn yang dia cinta Sungguhpun mereka suka bertikam lidah tetapi dalam diam diam dia teMencintai itu seperti menjagaMenjaga agar tak ada luka Menjaga agar tak ada kecewaItulah yang Najaah buat untuk Zaynn yang dia cinta Sungguhpun mereka suka bertikam lidah tetapi dalam diam diam dia tetap menatang hati Zaynn Sayangnya hanya ada Dian Zahra dalam hati Zaynn Tidak terlintas untuk Zaynn jatuh kasih pada adik tirinya sendiri Kalau jatuh kasihan itu adalahKerana hakikat cinta itu damaiMendamaikan dua hati yang bertentangan“.

Cuba Najaah buka hati pada orang tentu hidup Najaah lebih bermakna”“Umi dulu?”“Umi doakan Najaah dapat jodoh dengan pemuda baik baik” Dr Farhana ibu tirinya itu enggan bercerita tentang sejarah hati sendiriHakikat cinta adalah dekatMendekatkan setiap hati yang berjauhan13 tahun berlaluDr Farhana selalu merasakan dia sudah berjaya mengikat hati suami seperti jalinan permaidani Kashmir teguh dan kuat Tetapi hati lelaki bukan be.

kekasih free waktu epub Kekasih Waktu EpubCuba Najaah buka hati pada orang tentu hidup Najaah lebih bermakna”“Umi dulu?”“Umi doakan Najaah dapat jodoh dengan pemuda baik baik” Dr Farhana ibu tirinya itu enggan bercerita tentang sejarah hati sendiriHakikat cinta adalah dekatMendekatkan setiap hati yang berjauhan13 tahun berlaluDr Farhana selalu merasakan dia sudah berjaya mengikat hati suami seperti jalinan permaidani Kashmir teguh dan kuat Tetapi hati lelaki bukan be.

PDF/EPUB azizisuperservice.co È Kekasih Waktu MOBI ´

PDF/EPUB azizisuperservice.co È Kekasih Waktu MOBI ´ Lulusan Diploma Pendidikan KPLI daripada Institut Pendidikan Sultan Idris IPSI ini pernah menjadi pendidik selama 13 tahun Noor Suraya juga seorang Munsyi Dewan yang aktif dalam dunia penerbitan Kini Noor Suraya mengetuai JS Adiwarna Publications Distributors Sdn Bhd sebagai Pengarah Eksekutif di samping bertindak sebagai Pengarah Urusan untuk Jemari Seni Sdn Bhd Justeru Noor Suraya

10 thoughts on “Kekasih Waktu

  1. kuzzeen kuzzeen says:

    PDF/EPUB azizisuperservice.co È Kekasih Waktu MOBI ´ kekasih free, waktu epub, Kekasih Waktu EpubAntara naskah yang ditempah di toko buku lama sebelum ia dikeluarkan untuk pasaran terbuka Maksudnya aku adalah antara pembeli terawal untuk KEKASIH WAKTU Tapi anugerah syok sendiri ini terhenti setakat itu sahaja lah bila mood membaca jatuh merudum Setelah berbulan naskah ini dibiarkan diam dalam balutan akhirnya tiba juga jodoh kitaSayang sekali nafsu membacaku sekali lagi ditimpa tangga Hanya surat terakhir Naajah kepada Dian sahaja yang berjaya memujuk rasa biarpun ketika itu aku sudah berendam air mataKenapa ya?Mungkin inilah yang dinamakan pengorbanan Bukan pengorbanan Farhana yang rela melepaskan Imran atas alasan si suami berhak bahagia Bak kata Farhana cinta itu ibarat air yang


  2. Hajar Hajar says:

    PDF/EPUB azizisuperservice.co È Kekasih Waktu MOBI ´ kekasih free, waktu epub, Kekasih Waktu Epub21 09 2014Oleh kerana tak tahan hati tengok orang yang dah dapatkan buah tangan terbaru Kak Su ni akhirnya selamat juga berada dalam koleksi Terima kasih Cik Pah tolong belikan Siap bertandatangan penulis lagi DBagi yang pernah mengikuti kisah Farhana di dalam Rindunya Kian Membara ini adalah kesinambungan kisah keluarga mereka Akhirnya berjodoh juga Imran dengan Farhana setelah dua kali terlepas peluang untuk memperister


  3. Ika Ika says:

    PDF/EPUB azizisuperservice.co È Kekasih Waktu MOBI ´ kekasih free, waktu epub, Kekasih Waktu Epub5 bintang bukan saja saja bagi sebab ini buku Kak Su tapi sebab memang patut dapat 5 bintang Untunglah sesiapa yang mengenali Dr Farhanah dari buku buku yang dahulu namun pembaca Kekasih Waktu tidak akan rasa 'lost' bila membaca sebab digarap dengan baik ceritanya agar kita kenal dan sayang watak2 dalam buku ini Tidak seperti buku yang lain prologue sahaja sudah bikin hati rasa sedih Perangai Zaynn bila naik kapal terbang bila ingat mati hanya Allah dan umi dia yang pertama dalam fikiran dia hai itulah saya Terus merembes airmata dan tutup buku ha ha Namun sambung juga baca pada hari yang sama kerana buku Kak Su bila sudah baca kita tak boleh berhenti dia memanggil2 ketawa dengan gelagat najaah sedih dengan umi bara dengan pak long Imran dibuai rasa dengan zaynn dan dian haih kalau boleh buku ini harus tebal lagi tapi rasanya tebal yang sekarang ini pun sudah cukup untu


  4. Asmar Shah Asmar Shah says:

    PDF/EPUB azizisuperservice.co È Kekasih Waktu MOBI ´ kekasih free, waktu epub, Kekasih Waktu EpubSebenarnya ini novel penuh pertama Noor Suraya yang aku baca Sama seperti Syud yang mana novel Vignette juga merupakan novel pertamanya yang aku baca Sebelum ini hanya membaca novelet beliau di dalam buku Gurindam Jiwa yang dikumpulkan bersama dengan karya Hlovate dan Imaen Jadi apabila membuka naskah ini aku lambat menyesuaikan diri dengan cara penyampaiannya di awal kisah Kekasih Waktu Bahasa Noor Suraya sangat membuai dan halus Sehinggakan aku terpaksa mengutip setiap perasaan yang diselerakkan oleh puan penulis di merata rata tempat Penat Kekadang aku mer


  5. Cik Pah Cik Pah says:

    PDF/EPUB azizisuperservice.co È Kekasih Waktu MOBI ´ kekasih free, waktu epub, Kekasih Waktu EpubBerjodoh juga Imran dengan Dr Farhana selepas 2 kali terlepas peluang memiliki Anah Pertamanya kalah dengan Masri di zaman universiti dan kali keduanya Imran menarik diri di saat akhir selepas membaca surat Najaah si anak saudara berusia 6 tahun kepada Tuhan Syurga untuk menjadikan Anah ibu mereka selepas kematian ibu kandung Secara kebetulan Ilham yakni adik Imran juga menyimpan perasaan buat Anah Itu cerita dalam


  6. Wan Amalyn Wan Amalyn says:

    PDF/EPUB azizisuperservice.co È Kekasih Waktu MOBI ´ kekasih free, waktu epub, Kekasih Waktu EpubWaktu adalah penyembuh luka yang paling mujarab sebagaimana waktu jua yang menjadi kekasih paling setialap air mata berkali kaliSaya masih 'berkabung' jadi saya tak ada resensi untuk Kekasih Waktu ini tapi saya nak pinjam idea Cik Pah Nawirah dengan mengirim surat buat mereka yang saya sayang ini KehadapanAnah yang tabahHidup ini satu perjuangan yang panjang Bertabahlah and


  7. Dyh Usen Dyh Usen says:

    PDF/EPUB azizisuperservice.co È Kekasih Waktu MOBI ´ kekasih free, waktu epub, Kekasih Waktu EpubYY27 September 2014Sabtu yang dingin Hujan turun dengan lebat Membawa rasa sayu di hatiUmi Farhana umi adalah lambang wanita yang tabahmengharungi detik detik sukardi ma


  8. Rinn Ramli Rinn Ramli says:

    PDF/EPUB azizisuperservice.co È Kekasih Waktu MOBI ´ kekasih free, waktu epub, Kekasih Waktu EpubKekasih Waktuby Noor SurayaTerbitan Adiwarna2014membacanya membuat minda mengorek peti simpanan memori kisah Dr Farhana dan anak anaknya Seperti meniti memory lane pulak Apabila menjengah Ustaz Din kisah jaja dan din membuat kita tersenyum Kisah ini akan terasa lebih dekat di hati sekiranya anda pengikut setia kisah2 karya Noor Suraya terutamanya Rindunya Kian membara Jaja dan Din dan Nyanyian tanjung sepiKisah ini membawa kita melihat perkembangan keluarga Dr Farhana dan Pak Long Imran setelah 13 tahun berumah tangga Keluarga yang tena


  9. Gobokairina Gobokairina says:

    PDF/EPUB azizisuperservice.co È Kekasih Waktu MOBI ´ kekasih free, waktu epub, Kekasih Waktu EpubHati Ai koyak uhukkk Nak letak berapa bintang pun tak tahu'Jahatnya' Kaksu perlukan tempoh bertenang niFull review 2101935Aku bersetuju dengan review teman teman ini kisah Dr Farhana Anah sekeluarga Bagaimana takdir menyusun hidup tanpa kita sangka Tapi dek kerana ending yang membuatkan aku rasa sayu sampaikan perlukan tempoh bertenang makanya aku tak mampu beri bintang lebih Katalah apa saja tapi sebagai pembaca yang tamak aku sentiasa mahukan penamat yang bahagia Ok over Cherina kan? Yes I know hahaSebenarnya aku rasa Kekasih Waktu KW ini terlalu banyak simpang siurnya ada kisah Anah cerita Zaynn dan juga Najaah Jadi di awalnya aku sedikit terganggu nak fokus kisah yang mana satu Namun pembacaan jadi smooth pastinya kerana1 Olahan cerita di tangan penulis yang mahir sungguh ‘berce


  10. Azizah Azizah says:

    PDF/EPUB azizisuperservice.co È Kekasih Waktu MOBI ´ kekasih free, waktu epub, Kekasih Waktu EpubSanggup KakChik tahan hati tak belitak baca Kekasih Waktu di Berita Harian tu tau Sebab nak tunggu yang dibukukan Alhamdulillah lah KakSu akhirnya bukukan juga Kalau tak mahu hamba meroyan^^Kekasih Waktu Kesinambungan untuk karya KakSu yang terdahulu Rindunya Kian Membara Aduhaiiiii kalau kisah Anah dalam RKM tu buat mata KakChik jadi merah saga kali ini kisah Anah lebih dominan dari kisah cint


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *